Project Description

Meer dan 10 miljoen moeders zijn geraakt door oorlog en staan alleen voor de zorg van hun gezin.

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende, maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Moeders hebben een bijzonder plekje in ons hart. Dat horen we zelfs terug bij artiesten, denk aan Tupac’s ‘Dear Mama’. Maar ook andere artiesten, acteurs of sporticonen dragen hun nummer, prijs of overwinning vaak op aan hun moeder. En dit jaar draagt 3FM Serious Request op aan de moeders in oorlogs- en conflictgebieden. Eigenlijk kun je wel zeggen dat elke verzoekplaat wordt opgedragen aan ‘de moeder’. Kortom;

This one’s for mama

Wij bedachten de themaregel en het artwork, en verzorgde de invulling voor de verschillende middelen. Daarnaast zorgden we voor PR door samen te werken met bekende Nederlandse moeders, de 'Vrouw' bijlage van de Telegraaf en door één van de moeders als je eigen moeder toe te voegen op Facebook.

Project Details

Categories:

Event
Social
Radio
Out of home
Online

Client:

3FM Serious Request

Project Date:

18 december 2024